MICHELIN Guide Asia: Genesis x MICHELIN Guide: L’impression Chef Allen Suh Spends His Days Off Visiting Local Producers
2020-07-13
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한국에서 고등학교 졸업하면 17년을 미국에서 보냈는데요 저는 원래 호텔경영학을 공부했습니다 그러다 우연히 레스토랑에서 일할 때가 있었는데 내 손으로 뭔가를 만들어 사람들에게 행복을 줄 수 있는 요리에 관심이 생겼고 그렇게 저는 셰프가 되었습니다 수년간 뉴욕 에서 프렌치 오다가 새로움이 필요하다 느꼈고 제 인생의 새로운 이름을 보긴 한국에서 드렸습니다 저는 볼래 한국 사람이니까 여기서는 한식을 해야겠다고 생각했고요 근데 막상 장보기 쳐 보니까 이렇게 3편 요리와는 많은 부분이 달라서 어려움을 많이 듣겠습니다 음식 뿐만 아니라 한국에 대해서 알아 갈 필요가 있다고 느꼈고요 그래서 요리할 때 가 아니면 대부분의 시간을 한국을 알아가는데 쓰고 있습니다 국내 많은 작가분들과 취업하기 때문에 영감을 얻기 위해 박물관이나 갤러리 다른 레스토랑이나 도자기 상점 도 방문 정소영의 식기장 도 그런 곳 중 하나입니다 정소영의식기장 에는 자연으로부터 영감을 받아 완전 도자기들이 있습니다 런 프레스용 에서 사용하는 테이블 위에는 정소영의식기장 에 작품이고요 정소영 선생님과 음식에 오늘 일 많아 그래서 형태와 섹스에 대해서 많은 대화를 나누고 납니다 처음에 선생님은 제가 프랑스 음식을 거친 사기그릇에 먹는 것에 대해 우려를 많이 하셨습니다 근데 이제는 사람들이 저희 당신을 더 좋아해주시는 같습니다 저는 선생님의 시장으로부터 많은 영감을 없습니다 롱패스 영월 처음 열었을 때 저는 한국에 미식가 그 가능성을 전 세계에 소개하고 싶었는데요 여행을 다니면 한국의 많은 음식을 접하고 한국의 문화를 공부하면서 조정 한국에 요리를 이야기 되었습니다 그리고 나서 한국에 요리를 생각해보니 특성과 발효가 떠올랐는데 된장 간장 고추장 을 빼고 한식을 말할 수 없잖아요 그래서 저는 한식의 바로라는 컨셉을 프렌치요리 전북 하기로 했습니다 한국에서 더 알게 된 사실은 사계절이 매우 뚜렷하다는 점인데 그런 뚜렷한 게 절감은 음식 재료 뿐만 아니라 누나도 해당하는 것 같습니다 지금까지 그래왔듯이 앞으로도 보다 다른 시각으로 한식을 바라보려 합니다

[자막]THE MICHELIN GUIDE & GENESIS PRESENT WHAT DRIVES ME Allen Suh After graduating from high school in Korea I spent 17 years in the US where I majored in hotel management. ALLEN SUH 서현민 I liked that I could make people happy with what I made for them. sliced That's how I became a chef. I worked as a chef at a French restaurant in New York for many years and I found myself craving something new. I decided to start a new chapter in my life in South Korea my home country. I'm Korean But when I actually tried cooking Korean food it was very challenging because it was different from cooking French food in many aspects. I felt I need to explore a bit more of South Korea including its food. That is why I spend most of my time exploring the country when I am not cooking. I visit museums galleries other restaurants and pottery shops to get inspiration. -35572974 35572974 I collaborate with many local producers 3557 2974- CHUNG SO-YEONG Owner 오너 | SIKIJANG 정소영의 식기장 They offer delicate ceramics inspired by nature. Chung So-yeong's Sikijang provides the elaborate tableware used at L'impression. the specific shapes or textures of the plates for my dishes. my intention to put delicate French food on rough stoneware. I get a lot of inspiration from her shop Sikijang. 내비게이션 메뉴 통합 검색 최근 목적지 등록 위치 정비소 검색 임프레션 서울특별시 강남구 학동로77길 .. 선릉로 535 현대블루핸즈(일원점) I wanted to introduce to the world Korean gastronomy and the potential it has. 2020 Texperienced a lot of Korean dishes while traveling and I am able to better understand what Korean food is about by closely studying my culture. aging and fermentation come to my mind. doenjang(soybean paste) ganjang(soy sauce) and gochu-jang(red chili paste). Sol decided to incorporate the concept Everything you can can of fermentation within French cuisine. Pablo Picasso imagine is Real This seasonality is reflected in not only in our food and ingredients but also in our culture. Korean food from a different perspective as I've done so far. MICHELIN GENESIS Melvin Chen Jungyong Choi Taekyun Choi Youngrong Kim CLICK HERE TO SUBSCRIBE

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